Bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival

Verras je werknemers met een bedrijfsfestival, bij ons of op je eigen locatie. Van de aankleding tot het diner, we verzorgen het volledig voor je. Een festival is namelijk een prachtig evenement dat helpt bij de verbinding tussen werknemers, maar ook een complex geheel. Met jouw wensen en onze ervaring zetten we een onvergetelijk bedrijfsfeest neer. 

Bij Fuori zijn we gespecialiseerd in buitenevenementen en we hebben ook nog eens een uitzonderlijke locaties tot onze beschikking voor jullie bedrijfsevent: de Schaapskooi in Garderen of Landgoed Stakenberg in Elspeet.

Deze unieke locaties bieden ruimte, privacy en een prachtige omgeving die de hele dag tot jullie beschikking staat. Beginnen met een teambuilding activiteit en afsluiten met een diner bij ‘t kampvuur? Onze buitenkoks kunnen de heerlijkste gerechten voor je bereiden, of je begeleiden in een workshop buitenkoken. Jullie gaan dan unieke gerechten bereiden op houtvuur, in rookovens en vergeet de Dutch ovens niet – er is voor ieder wat wils!
Bij onze vuurplaats in Elspeet is het mogelijk te gaan buitenkoken op een Argentijnse Asado voor nóg meer smaak en beleving!

Om jullie bedrijfsfestival af te maken regelen wij ook graag de volledige aankleding voor het event, zowel op onze locaties als jullie. Hierin kun je kiezen voor verschillende thema’s die elke plek omtoveren tot jullie eigen festivallocatie.

Prijs: op aanvraag

Outdoor festival locatie Veluwe

Bedrijfsfestival op unieke outdoor locatie

Organiseer jullie volgende bedrijfsevent op één van onze absolute favoriete locaties: Schaapskooi Boeschoten op de Veluwe

  • Midden in het bos
  • Kleinschalig en intiem
  • Rust, ruimte en privacy