Succesverhalen

Succesverhalen

Eén van de mooiste events ooit

“Xsens organiseert jaarlijks een ‘zomeruitje’ met het hele bedrijf.
Daarvoor zijn we altijd op zoek naar een mooie combinatie van actie en cultuur.
Dit jaar hadden we Deventer uitgekozen, vanwege de mooie ligging aan de IJssel en de rijke culturele achtergrond.

De dag had een mooie mix van activiteiten en ook onze buitenlandse collega’s kregen een snufje Nederlandse cultuur mee waar ze normaal niet zo snel mee in aanraking komen.

Fuori nam ons alle zorgen uit handen en we hebben één van de mooiste events ooit gehad!”

Remco Sikkema

Xsens

De hele dag in de buitenlucht

“Zo, dat was weer eens iets anders dan Teams.
We waren met (bijna) ons hele Pink-team te gast op de boerderij in Wilp. Daar zijn we een hele dag met zijn allen lekker actief bezig geweest in de buitenlucht. Schapendrijven en boogschieten was voor de meesten van ons toch wel een primeur. We sloten de dag natuurlijk in stijl af. We hebben samen heerlijk gekokkereld.
Het was een feest van pannen en ovens, waaronder een speciale rookoven voor vis. Alle pannen werden opgestapeld op hete kolen en voor de vleeseters onder ons was er natuurlijk een gril op open vuur. Het was smullen geblazen en wat was het fijn om weer eens op deze manier bij elkaar te zijn!
Met dank aan de fijne organisatie door Fuori!”

Marja Pas

Pink Roccade

Alleen maar positieve reacties

“Alles was tijdens ons bedrijfsevent naar wens, zowel het eten, locatie en de service waren top! We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen van onze medewerkers. Zeker voor herhaling vatbaar dus wie weet tot een volgende keer!”

Jochem van Hintum

De Weerd Verkeers- en Transportopleidingen

Twee superkoks en goed eten

“We wilden jullie even laten weten dat wij en onze gasten het afgelopen zaterdag erg leuk hebben gehad. Twee superkoks, goed eten (en drinken) en twee superlieve kadootjes voor de kleintjes. Heel erg bedankt!”

Marianne Berkhof en Henk van Engeland

Een dikke tien

“Wat een ontzettend leuke buitenkook workshop was het! We hebben heel erg genoten van de gezelligheid, het heerlijke eten en ook van de mooie locatie! Bram en Koen krijgen ook een dikke tien van ons, wat knap hoe ze zo koelbloedig alles in goede banen hebben geleid (en nog blijven lachen ook haha). Echt heel leuk! Dank jullie wel allemaal!”

Liliane Lor

WV Zijdelveld

Het was een topmiddag!

“Leuk, enthousiast team dat ons deze middag heeft begeleid. Het team had vooraf zeer goed de stad Goes verkend en dit heel leuk verwerkt in het spel. De organisatie heeft voor elkaar gekregen om het onbekende in collega’s (wat de collega’s zelf niet eens wisten dat zij dit in zich hadden) naar boven te halen. Het was een topmiddag!”

Mirjam Moes

Rechtspraak Zuid Nederland

Fantastisch programma op maat

“Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het fantastische programma van afgelopen week en jullie flexibiliteit m.b.t. het weer.
Iedereen heeft er heel erg van genoten.
De ronde met de natuurgids, het diner en de clinic van het schapendrijven waren een groot succes.
Ook het hotel was een prettige plek om met zo’n grote groep te zijn”.

Lucy Drost

De Alliantie

Gezellig, leuk en leerzaam

“Wij hebben het ontzettend leuk gehad. De verzorging ernaast was helemaal top. De dag is erg gezellig, leuk en leerzaam geweest en de link naar de filmpjes is ook een uitkomst!

Hartstikke bedankt voor deze leuke middag en een eventuele volgende keer zal ik zeker Fuori inschakelen!”

Anja Dirkzwager

ONVZ