bedrijfsfestival organiseren

Event op unieke outdoor locatie in festivalsfeer

Bij Fuori bieden we enkel uitzonderlijke locaties, veelal in de buitenlucht. Eén van onze absolute favorieten is de Schaapskooi – een locatie midden in het bos waar je met maximaal tachtig personen een bedrijfsuitje, vergadering of teambuildingsdag kunt organiseren. 

Zo’n unieke locatie voegt veel toe aan elk evenement. Stel je voor hoe je door een dik bladerdek schuifelt van ‘t kampvuur naar de houtoven, omringt door een fijn gezelschap. Op deze prachtige plek zetten we een uniek buitenfestival voor je op – een locatie om samen te genieten.

Bij de Schaapskooi is meer dan alleen de locatie uniek. Ook de mogelijkheden die we er bieden zorgen voor een onvergetelijke dag: rondleidingen, fiets- en wandeltochten. Zo verzorgen we niet alleen een rondleiding bij een biologische boerderij in de streek, maar kun je ook met een doorgewinterde natuurgids op pad over de Veluwe. Verlang je naar wat meer actie? Dan bieden ook tal van activiteiten aan waarbij je de omgeving op een andere actieve manier ontdekt.

Event op unieke outdoor locatie in festivalsfeer

Event bij de Schaapskooi Veluwe

Een unieke locatie om een outdoor bedrijfsevent te organiseren. De locatie is af te huren en er is mogelijkheid om uit te breiden met een teambuildingsactiviteit of outdoor cooking.

  • Midden in de natuur
  • Rust, ruimte en privacy
  • Kleinschalig en intiem
  • Diverse activiteiten
  • Buitenkook workshops

De Schaapskooi biedt rust, ruimte en privacy. Het is jullie dag en daarom zul je het enige gezelschap zijn dat gebruikt maakt van de Schaapskooi – een intiem samenzijn. Daarnaast biedt deze plek voldoende ruimte voor meerdere buitenactiviteiten. Wil je naast het buitenkoken ook teambuilding doen? Het is allemaal mogelijk.

We hebben heel erg genoten van de gezelligheid, het heerlijke eten en ook van de mooie locatie!

– Liliane Lor, WV Zijdelveld

De Schaapskooi van Staatsbosbeheer vind je precies in het midden van Nederland, in het kleine Veluwse dorpje Garderen en is perfect bereikbaar via de A1, A50 en A28.