Thema’s voor jouw event

Thema’s voor jouw event

Bij Fuori werken we graag samen aan uitzonderlijke evenementen. Terwijl wij alle touwtjes stevig in handen hebben, vinden we het leuk als jullie meedenken over de invulling van de dag. Zo wordt het echt jullie event. Alleen, welke mogelijkheden zijn er? Vandaag nemen we je mee in twee van onze favoriete thema’s waarmee we onze bijzondere locaties nog net dat beetje extra geven.

Bohemian style

De herfst een grauwe, grijze tijd van ‘t jaar? Wij denken van niet. Zeker niet wanneer we jouw event aankleden in de kleurrijke Bohemian-stijl. Door het gebruik van verschillende patronen, houtsoorten, dierenhuiden en accessoires versterken we de warme kleuren die je buiten alleen in de herfst vindt: rood, geel, oranje en elke soort bruin die je maar kunt bedenken. Kies voor Bohemian en je hebt de perfecte festivalsfeer te pakken.

Chique

Wil je jouw evenement exclusiever aanpakken? Dan kiezen we voor ons chique thema, dat geweldig past bij een intiem gezelschap. Door veel witte tinten te gebruiken, spelen we met het contrast van de kleurrijke buitenomgeving – een sprookje in het echt. Natuurlijk gebruiken we bij dit thema ons mooiste servies, schenken we luxe champagne en worden jullie omringd door fakkels. Alles zodat je gezelschap zal genieten van een stijlvol, eigentijds event.

Thema’s voor jouw event

Aankleding van jouw event

Voor een event dat tot in de kleinste details is afgewerkt, kiezen we voor aankleding en materiaal dat helemaal past binnen het thema of de visie die jij voor ogen hebt.

  • Persoonlijk en op maat
  • Passend bij het seizoen
  • Stijlvol en eigentijds
  • Festivalsfeer

Buiten is elk seizoen beter, dat weten we zeker. Want waarom zou je alleen in de zomer voor een buitenactiviteit kiezen als je jezelf in de winter kunt warmen aan een kampvuur met een heerlijk glas Glühwein of warme chocolademelk? Bij Fuori geniet je het hele jaar door van activiteiten, borrels en etentjes in de buitenlucht. Hoe we het doen? Bij Fuori houden we van creatieve oplossingen en zelfs regen houdt ons niet tegen om een geweldig evenement neer te zetten.

Wij hebben het ontzettend leuk gehad. De verzorging ernaast was helemaal top.

– Anja Dirkzwager, ONVZ

Ben je benieuwd naar nog meer inspirerende thema’s voor jullie volgende evenement? Bel ons en we denken graag met je mee.