Outdoor Cooking

Outdoor Cooking

Het enige beter dan buitenkoken op houtvuur is het door één van onze ervaren chefs laten doen. Zo kun je maximaal ontspannen op een prachtige locatie terwijl je toch geniet van de unieke smaken die buitenkoken biedt.

Tijdens ons Outdoor Cooking-programma heb jij nergens omkijken naar. Leun lekker achterover met een drankje en geniet van de geuren, de omgeving en je gezelschap. Ook in de voorbereiding ontzorgen we je volledig, want wij nemen alles mee. Van de ingrediënten tot de aankleding, op locatie aangekomen hoeven jij en je gasten alleen te genieten van ons live Outdoor Cooking-event.

Tijd voor buitenkoken

Wanneer is ‘t tijd om te genieten van zoiets bijzonders als buitenkoken? Wat ons betreft elke dag, maar om je een idee te geven: veel van onze klanten plannen Outdoor Cooking na een teambuildingactiviteit of een belangrijke vergadering. Het mooie is dat buitenkoken tijd kost, wat jullie ruimte geeft om tot rust te komen. Terwijl jullie de buitenlucht beleven, geven wij het eten de tijd om prachtig op smaak te komen.

Door uitsluitend te werken met biologische seizoensproducten maken we ieder Outdoor Cooking-event extra speciaal.

Koken op open vuur

Kook je liever zelf? Bij Fuori bieden we ook unieke kookworkshops waarbij je zelf aan ‘t kampvuur staat om onder de sterrenhemel te koken. Samen met jouw gezelschap maak je bijzondere gerechten klaar op unieke buitenlocaties in Nederland. Buitenkoken is op en top genieten!

bedrijfsfestival organiseren

Outdoor Cooking: meer beleving, meer smaak

Of je nou een kookworkshop volgt of voor je laat koken, met outdoor-cooking heb je altijd een unieke beleving.

  • Biologisch en streekgebonden producten
  • Alles ter plekke op houtvuur gemaakt
  • Het hele jaar door onbezorgd genieten