Buitengewone activiteiten in de natuur

Buitengewone activiteiten in de natuur

Of je nou actief wilt zijn of lekker rustig van de natuur wil genieten, wij hebben voor iedereen een geschikte activiteit. En we organiseren het allemaal op onze uitzonderlijke locaties, of gewoon bij jou.

Hieronder lichten we een aantal van onze favoriete activiteiten uit. De exacte invulling van de activiteiten vullen we samen in aan de hand van de tijdsduur van het evenement. En omdat wij altijd op maat werken is alles bespreekbaar – je hoeft het maar te vragen.

Buitengewone activiteiten in de natuur

Activiteiten in de natuur

Activiteiten zijn perfect te combineren met jouw outdoor event. Kies je voor creatief, wil je uitdaging, of ga je voor sportief?

  • Boost voor je team of bedrijf
  • Op unieke plekken op de Veluwe
  • Teambuilding, creativiteit en fun
  • Outdoor activiteiten het hele jaar

Veluwse mobile game
Spring in teams op de tandem en tour over de prachtige Veluwe. Onze smartphone app stuurt je op weg en geeft je opdrachten die bestaan uit belevingen, geluidsfragmenten of een video. Door samen te werken verzamel je zoveel mogelijk punten; komt jouw team als winnaar uit de bus? Onderweg is er een heerlijke wijnproeverij en naderhand een geweldig buffet of barbecue.

Expeditie Robinson
Haal het maximale uit jezelf en je team tijdens een reeks denk- en doe-proeven. Om de Expeditie te winnen en jezelf tot Robinson te kronen heb je teamwork, intelligentie en snelheid nodig. Wie kraakt de code en gaat er vandoor met de prijs?

“Expeditie Robinson was leuk georganiseerd en het team deed het ook erg leuk.”

– Carola van Uffelen, ESA

Teambuilding
Bouw de langste ‘railway’ tijdens ‘Samen Staan we Sterk!’ of ga als groep aan de slag tijdens de Maatschappelijk Verantwoorde Teambuilding en draag bij aan de groei van de heide. Op het vlak van Teambuilding is er bij Fuori genoeg te doen en elk event organiseren we volledig naar jouw wensen. Zo bieden we ook een GPS Experience, kun je boogschieten of gewoon heerlijke dineren in de buitenlucht.