Outdoor Cooking: meer beleving, meer smaak

Outdoor Cooking: meer beleving, meer smaak

Buitenkoken met Fuori biedt meer beleving en meer smaak. Terwijl jij en je gezelschap borrelen bereiden onze buitenkoks de lekkerste gerechten boven het vuur. Hoor je de soep vol verse ingrediënten al pruttelen en ruik je de aroma’s van de handgemaakte pizza’s, vers uit de steenoven? Met buitenkoken gaat de ervaring verder dan proeven – het wordt genieten.

Kook je liever zelf? Bij Fuori bieden we ook unieke workshops waarbij je zelf aan ‘t kampvuur staat om onder de sterrenhemel te koken. Deze ideale teambuildings activiteit begint met het sprokkelen van hout en eindigt met een tafel vol bijzondere gerechten. Kom je thuis niet veel verder dan een gebakken eitje? Onze koks helpen je om een prachtig diner te bereiden. Onze buitenkookworkshop vergt geduld en samenwerking, zijn jullie er klaar voor?

Buitenkoken

Laat je verwennen of doe de workshop

Buitenkoken op houtvuur is meer beleving én meer smaak. Met outdoor cooking heb je altijd een unieke beleving.

  • Biologisch en streekgebonden producten
  • Mooie mix van vis, vlees en vega
  • Alles ter plekke op houtvuur gemaakt
  • Onbezorgd genieten
  • Het hele jaar door

Of je nou zelf kookt of je in de watten laat leggen, onze ingrediënten zijn altijd biologisch en streekgebonden. Zo maken we in de buitenlucht buitengewone gerechten, met smaken die je alleen ontdekt als je verse producten gebruikt. Daarom kiezen we bij Fuori ook uitsluitend voor onze eigen olijfolie – een smaakmaker in elk gerecht. Dit bevordert de smaak én zo steunen we samen de biologische boer Miguel Cabrera in Spanje.

We hebben een zeer geslaagde dag gehad en het buiten koken was heel goed geregeld.

– Lois Karamat, Kuijpers

Klaar om ‘t leukste uitje voor je team of bedrijf te organiseren? Neem contact met ons op en jullie staan binnenkort ook boven ‘t kampvuur, klaar om te koken.