Over Fuori

Over Fuori

Ons enthousiaste team creëert unieke ervaringen in de buitenlucht – elke keer op maat. Daarbij laten we ons nooit tegenhouden door de weersomstandigheden, maar grijpen we de uitdaging aan om met creatieve oplossingen voor bijvoorbeeld wind of regen te komen. 

Het samenzijn in de buitenlucht is voor ons het belangrijkste. Het geeft ons energie en we weten zeker dat dit voor jou en je gezelschap ook zal zijn. Dat weten we door onze jarenlange ervaring én omdat we trots zijn op ieder event dat we neerzetten.

Onze top events realiseren we op onze eigen uitzonderlijke locaties, maar ook komen we met liefde naar je toe om jouw locatie om te toveren tot een prachtig festival.

Fuori olijfolie

De kracht van ons werk zit vaak in de details – ook op het gebied van eten. Daarom hebben we bij Fuori onze eigen olijfolie, van biologische boer Miguel Cabrera uit Spanje. Zijn prachtige product verrijkt de smaak van ons eten én samen steunen we zo zijn fantastische werk.

Afgelopen september hebben we daarnaast ook een olijfboom uit zijn gaard in Alora geadopteerd, om zijn traditionele manier van werken in leven te houden.

Daarnaast zijn we met het hele Buitenkokers team in het voorjaar van 2023 naar Spanje afgereisd voor een onvergetelijke ontmoeting op zijn olijfgaard.

Door met Fuori te genieten draag je dus bij aan een duurzame boerderij en gaan we samen massaproductie, die zorgt voor bodemuitputting, tegen.

Ontmoet ons team

Buitenkoken Dutch Oven

Ingeborg

Ingeborg is de drijvende kracht achter Fuori. Als organisator van evenementen zorgt zij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt op jouw speciale dag.
“Onze gasten een gave dag bezorgen, daar krijg ik een kick van!”

E-chopper

Bram

Bram is event manager en tref je altijd op Fuori events. Hij kan goed organiseren, improviseren en maakt van elk event een belevenis. Hospitality zit in zijn bloed. Jullie met een lach naar huis zien gaan vindt hij het leukste wat er is!

Borrelen

Rianka

Rianka is een regeltante in hart en nieren en heeft haar carrière opgebouwd in de evenementen sector en horeca. Je ziet haar ogen glinsteren als ze klanten te woord staat, en ervoor kan zorgen dat alles geregeld is voor jullie bijzondere dag!