Over Fuori

Over Fuori

Ons enthousiaste team creëert unieke ervaringen in de buitenlucht – elke keer op maat. Daarbij laten we ons nooit tegenhouden door de weersomstandigheden, maar grijpen we de uitdaging aan om met creatieve oplossingen voor bijvoorbeeld wind of regen te komen. 

Met een gepassioneerde liefde voor buitenevenementen hebben wij gedurende meer dan twee decennia zowel nationaal als internationaal onze stempel gedrukt. Van intieme samenkomsten tot grootschalige evenementen voor 1500 personen, het hele jaar door. Wij koesteren elk seizoen vanwege zijn unieke charme.

Voor ons staat de verbinding in de buitenlucht centraal. Het geeft ons energie, en wij zijn ervan overtuigd dat dit ook voor jou en je gezelschap geldt. Onze overtuiging komt voort uit jarenlange ervaring en trots op elk evenement dat wij organiseren.

Onze topevenementen vinden plaats op uitzonderlijke buitenlocaties, te midden van de Veluwse bossen. Maar met evenveel liefde transformeren we jouw eigen locatie tot een prachtig festival. Ons enthousiaste team staat garant voor een dag vol fantastische belevenissen.

Fuori olijfolie & Fuori balsamico azijn

De kracht van ons werk zit vaak in de details – ook op het gebied van eten. Daarom hebben we bij Fuori onze eigen biologische olijfolie, van boer Miguel Cabrera uit Spanje. Zijn prachtige product verrijkt de smaak van ons eten én samen steunen we zo zijn fantastische werk.

Ook hebben wij zeer bijzondere balsamico azijnen uit Italie voor die extra smaak in ons assortiment. In maar liefst drie smaken! En altijd te proeven tijdens één van onze Live outdoor cooking events.

Wil je hier meer over weten? Ben je nieuwsgierig naar onze werkwijze en waarom wij dit zo belangrijk vinden?

Ontmoet ons team

Buitenkoken Dutch Oven

Ingeborg

Ingeborg is de drijvende kracht achter Fuori. Als organisator van evenementen zorgt zij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt op jouw speciale dag. “Onze gasten een gave dag bezorgen, daar krijg ik een kick van!”

E-chopper

Bram

Bram is event manager en tref je altijd op Fuori events. Hij kan goed organiseren, improviseren en maakt van elk event een belevenis. Hospitality zit in zijn bloed. Jullie met een lach naar huis zien gaan vindt hij het leukste wat er is!

Borrelen

Rianka

Rianka is een regeltante in hart en nieren en heeft haar carrière opgebouwd in de evenementen sector en horeca. Je ziet haar ogen glinsteren als ze klanten te woord staat, en ervoor kan zorgen dat alles geregeld is voor jullie bijzondere dag!

goed gevulde borrelplank Fuori event bureau

Bauke

Bauke is onze sales advisor, maar kun je ook tegenkomen op onze exclusieve events. De event business is hem met de paplepel ingegoten door zijn familie. Bauke kan je prima adviseren met een voorstel op maat voor jouw event.