Fuori olijfolie en Fuori balsamico azijn

Fuori olijfolie en Fuori balsamico azijn

De kracht van ons werk zit vaak in de details, zeker op het gebied van lekker en duurzaam eten. Daarom hebben we bij Fuori onze eigen biologische olijfolie en balsamico azijnen.

Onze olijfolie word geoogst van onze ‘eigen’ olijfbomen, die wij hebben geadopteerd.
Dit doen we om twee redenen. Ten eerste om Miguel, de boer in Spanje te steunen en ten tweede, om de allerlekkerste olijfolie aan onze gasten te kunnen bieden. En uiteraard biologisch!

Wij zijn met het hele Buitenkokers team in het voorjaar van 2023 naar Spanje afgereisd voor een onvergetelijke ontmoeting op de olijfboomgaard.

Ook bieden wij heerlijke Fuori balsamico azijnen aan, deze worden met liefde in het gebied van Modena, in Italië geproduceerd en hebben maar liefst 9 jaar mogen rijpen.
Dat betekent niet alleen smaakvolle genoegens, maar ook een vleugje Italiaanse vakmanschap in elke druppel. En dat proef je!

Ontdek de rijke diepte en complexiteit die deze azijnen hebben ontwikkeld tijdens hun langdurige rijpingsreis.
Een Italiaans meesterwerk, rechtstreeks naar jouw buitenbeleving gebracht.

Genietend van Fuori olijfolie en azijn lever je een bijdrage aan duurzame landbouw en werken we samen tegen massaproductie, die verantwoordelijk is voor bodemuitputting.

Bestellen


Wij krijgen vaak de vraag of wij de olie en azijnen ook verkopen. En dat snappen wij, want het is verschrikkelijk lekker!
En ja, wij sturen met liefde een blikje of flesje naar je toe.

* Voor een blik biologische olijfolie van 250 ml zijn de kosten € 17,50 exclusief verzendkosten.
* De prijs van onze drie azijnen van 200 ml zijn € 18,50 per flesje exclusief verzendkosten.

Geef in je mail even aan welke smaak van azijn je wil bestellen.
Bestellen kan via facturen@fuori.nl.

fuori olijfolie
Fuori olijfolie en Fuori balsamico azijn

Fuori olijfolie

Fuori olijfolie, een waar kunstwerk uit de prachtige Alora-streek nabij Málaga, is meer dan alleen een culinair product. Het is het resultaat van toewijding en zorg.

Onze twee geadopteerde olijfbomen staan op de boomgaard van boer Miguel Cabrera. Zijn liefdevolle verzorging van deze bomen komt tot uiting in elke druppel van onze olijfolie.

Bij Fuori geloven we in het creëren van een unieke band tussen de oorsprong van onze ingrediënten en de uiteindelijke smaakbeleving.

Fuori balsamico azijnen

Balsamico azijn

Onze balsamico azijnen zijn als smaakvolle kunstwerken.

De vijg-dadel brengt een zoete symfonie, perfect voor desserts of als finishing touch op kaasplankjes.

De tomaat-basilicum biedt een harmonieuze mix van hartige en frisse tonen, waardoor salades en gegrilde groenten tot leven komen.

En de citroen variant? Die brengt een verfrissende citrusachtige schittering naar salades, visgerechten en zelfs cocktails.