Asado grilling kookworkshop

Asado grilling kookworkshop

Temidden van de weelderige bossen en uitgestrekte heidevelden van de betoverende Veluwe, komt een groep collega’s samen voor een unieke ervaring: Asado grilling, een viering van de buitenlucht, teambuilding, heerlijk eten en drinken, en het samenzijn te midden van de natuurlijke pracht.

asado grilling kookworkshop op de Veluwe

Culinair avontuur

De kunst van het Asado grillen. Het is niet slechts een culinaire ervaring, maar eerder een ritueel waarbij vuur, rook en smaken samenkomen om een onvergetelijke herinnering te creëren.

  • Leren grillen op een Asado
  • Mooie mix van groenten, vlees & vis
  • Samenzijn rond het vuur
  • Buitenkoken pur sang!
  • Exclusieve vuurplaats in het bos

Op onze idyllische locatie in Elspeet op de Veluwe, omringd door de rustgevende geluiden van zingende vogels en het ruisen van de bladeren, begint het avontuur.

De kunst van het Asado grillen, een eeuwenoude Zuid-Amerikaanse traditie, staat centraal. Het is niet slechts een culinaire ervaring, maar eerder een ritueel waarbij vuur, rook en smaken samenkomen om een onvergetelijke herinnering te creëren.

Teambuilding krijgt hier een nieuwe dimensie terwijl collega’s samenwerken om het grillvuur te beheersen en de verschillende soorten vlees, vis en groenten te bereiden.
Het is een gezamenlijke inspanning waarbij communicatie en samenwerking de sleutels tot succes zijn. Samenzijn rond het vuur versterkt niet alleen de banden tussen collega’s, maar creëert ook een gemoedelijke sfeer waarin ideeën vrijelijk kunnen stromen

Slow Cooking is genieten!

Langzaam koken is de essentie van deze ervaring. Terwijl de geur van smeulend hout en kruidige marinades de lucht vult, krijgen de deelnemers de kans om te ontspannen en te genieten van het proces. Slow food cooking is niet alleen een manier van koken; het is een levenshouding die de waardering voor de eenvoudige geneugten van het leven bevordert. Het tempo vertraagt, de gesprekken verdiepen zich en de banden tussen collega’s versterken zich terwijl ze samen genieten van de kunst van het grillen.

Het menu is een symfonie van smaken en texturen, waarbij vlees sappig en perfect gegrild is, vis een subtiele rokerigheid heeft en de groenten een knapperige, geroosterde rand hebben. De Asado, een traditionele Argentijnse grill, fungeert als het middelpunt van deze culinaire reis. Het is niet zomaar een grill; het is een symbool van gezelligheid en gemeenschap.

De natuurlijke omgeving draagt bij aan de magie van het evenement. Omringd door groen en onder een hemel die langzaam verandert in een canvas van sterren, vinden collega’s een moment van rust en verwondering. Hier, te midden van de wildernis, worden banden gesmeed die verder gaan dan de kantoormuren. Het is een gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en de frisse lucht in te ademen, wat onmiskenbaar bijdraagt aan het welzijn van het team.

Leuk dat wij erbij mochten zijn. Heel veel positieve reacties mogen ontvangen van collega’s. Het was een mooie en lekkere beleving. Top!

-Sytse Kijlstra, Pouwer College

Ga je mee op reis op de Veluwe?

Asado grilling op de Veluwe is meer dan alleen een culinair avontuur. Het is een reis van samenzijn, verbondenheid en waardering voor de eenvoudige geneugten van het leven. Het vuur brandt niet alleen op de grill, maar ook in de harten van de deelnemers, die deze ervaring voor altijd zullen koesteren.

Nog meer informatie over deze unieke Asado grilling kookworkshop, of een andere buitenkook workshop?