de tocht der verborgen plekken Veluwe

Storytelling, de tocht der verborgen plekken

De Veluwe, een uitgestrekt natuurgebied in Nederland, herbergt niet alleen prachtige bossen en uitgestrekte heidevelden, maar ook verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden.
Voor avontuurlijke zielen die op zoek zijn naar een unieke ervaring van teambuilding, verbondenheid en natuurlijke schoonheid, is ‘de tocht der verborgen plekken’ op de Veluwe met tandems of fietsen een onvergetelijk avontuur.

storytelling de tocht der verborgen plekken op de veluwe

Samen op ontdekkingstocht

Het gebruik van tandems voegt een extra dimensie toe aan ‘de tocht der verborgen plekken’. Het vergt samenwerking, communicatie en vertrouwen om als team op één tandem te fietsen.

 • Op tandems door de natuur
 • Samen met een verhalenverteller
 • Ontdek de geheimen van de Veluwe
 • Drankje en hapje onderweg
 • Teambuilding voor iedereen

Een uniek aspect van ‘de tocht der verborgen plekken’ is de aanwezigheid van een verhalenverteller.
Tijdens rustmomenten zal deze meesterverteller de deelnemers betoveren met lokale legendes, historische anekdotes en magische verhalen die diep geworteld zijn in de Veluwse cultuur.

Zo hebben wij een combinatie van natuurverhalen gecombineerd met historie. En dus kan de verhalenverteller een boswachter zijn of een cultuur historicus.

Deze verhalen voegen een extra laag toe aan de ervaring, waardoor het niet alleen een fysieke reis wordt, maar ook een reis door de rijke geschiedenis en folklore van dat gebied op de Veluwe.

Een samensmelting van avontuur én verbinding

De tocht der verborgen plekken op de Veluwe met tandems is niet zomaar een fietstocht; het is een samensmelting van avontuur en verbinding.
Het brengt teams dichter bij elkaar terwijl ze de natuurlijke schatten van de Veluwe ontdekken.
De combinatie van actieve fysieke inspanning, teambuildingactiviteiten en betoverende verhalen maakt dit avontuur uniek en onvergetelijk.

Of je nu een bedrijfsteam wilt versterken, of je bent op zoek naar een gezamenlijk avontuur, of je en wilt onderdompelen in de natuurlijke pracht van de Veluwe, ‘de tocht der verborgen plekken biedt voor elk wat wils.

Stap op de tandem, omarm de natuur en laat je meevoeren op een reis vol ontdekkingen en verhalen door middel van storytelling.

Nieuwsgierig naar deze buitenbeleving?

 • Tocht met de prachtigste verhalen over de Veluwe
 • Natuur en historie komen samen op één dag
 • Een teambuilding waar iedereen aan mee kan doen
 • Onderweg stoppen voor een drankje en lokaal hapje
 • Ook te reserveren met een E-chopper
 • Vanaf ons Landgoed of de Schaapskooi
 • Sluit de dag af met live outdoor cooking of een buitenkook workshop

Ik heb de samenwerking met jullie als zeer prettig ervaren. Snel schakelen, korte lijnen en altijd heel snel reactie. Perfect.
Als ik nog ergens een positieve referentie achter kan laten op een website moet je maar even de link doorsturen waar dit kan!


– Marianne Verkleij, Persfectief Groep

Ga je mee op reis over de Veluwe?

Voor meer informatie over deze unieke buitenbeleving op de Veluwe kun je ons altijd bellen. Rianka en Ingeborg adviseren je graag over de perfecte invulling van jullie teambuildingsdag of bedrijfsevent.

Bel met 055 3034243 of mail naar info@fuori.nl.
Wees welkom bij Fuori buitengewoon eventbureau!